Київстар разом з Альфа Страхування пропонує нову послугу – страхування для мандрівників

Категория: Hi-tech компании  |  автор: olepole
Вартість страхового поліса, наприклад, для поїздки на 7 днів, складе близько 300* грн. При цьому, він діє у всіх країнах світу, містить покриття всіх медичних послуг у разі необхідності надання екстреної допомоги за кордоном. Сума, на яку абонент застрахований, становить 30 тис. євро.
Перевага нової послуги в тому, що оформити і сплатити поліс можна онлайн без відвідування офісу компанії. У якості бонусів, при замовленні послуги, абоненти отримають кошти для використання в роумінгу, або додаткові хвилини для дзвінків. Абоненти передоплати отримають від 100 до 300 грн на рахунок для використання в роумінгу. Контрактні абоненти - від 20 до 60 хвилин для дзвінків. Кількість бонусних коштів та хвилин залежить від періоду, на який абоненти оформляють страховий поліс.
Детальна інформація про послугу доступна на сайті Київстар за посиланням.
Нагадаємо, що роумінг від Київстар доступний в 195 країнах світу. Також абоненти можуть скористатися тарифами «Ідеального роумінгу»: інтернет від 0,10 грн за мегабайт, хвилина розмови від 1 грн, SMS-повідомлення від 1 грн. Для цього необхідно набрати USSD-запит *505#. Після чого абонент отримає індивідуальну пропозицію від оператора та інструкцію, як його підключити.
*Загальна вартість поліса залежить, в тому числі від курсу валют.
Довідка про Київстар:
Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для близько 26,3 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).
Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.
СК «Альфа Страхування» (Україна) - заснована в червні 2000 року, є одним з лідерів українського страхового ринку, має 25 ліцензій, володіє універсальним портфелем послуг, який включає комплексні програми захисту інтересів бізнесу і широкий спектр страхових продуктів для приватних осіб. Компанія входить в топ-10 по чистим преміям, в топ-5 в сегменті ДМС, є лідером по «Страхуванню здоров'я» та «Особовому страхування», за підсумками рейтингу Insurance TOP. СК «Альфа Страхування» (Україна) присвоєно рейтинг фінансової стійкості за національною рейтинговою шкалою на рівні uaAA + (дуже висока фінансова стійкість) експертами РА «Стандарт-рейтиг» і РА «Експерт-Рейтинг».

Разместил: Вова Петров
Организация: Фишмаркет