Застрахувати мобільні телефони можна в магазинах Київстар

Категория: Hi-tech компании  |  автор: olepole
«Оформити страховку на випадок пошкодження або втрати мобільного телефону можна в брендових магазинах Київстар. Ця пропозиція доступна для клієнтів передплаченого та контрактного обслуговування, а також для бізнес клієнтів», - коментує директор з роздрібних продажів Київстар Ольга Смисленова.
Застрахувати можна будь який мобільний телефон: як новий, так і бувший у використанні. І не лише телефон, але й будь який гаджет з GSM-модулем: смартфон, планшет, смарт-годинник, та ін. Для цього абоненту потрібно надати інформацію про модель гаджету, зазначити його номер та код IMEI. Консультанти магазинів допоможуть вибрати пакет страхових послуг, а процедура активації займе лічені хвилини. Розмір страхової компенсації захисту залежить від обраного пакету та складає, в середньому, 10-12,5% від ціни телефону. Строк дії страхового пакету 1 рік, з можливістю продовжити термін на такий же період.
Абоненти можуть застрахуватись від крадіжок, втрат, пошкоджень телефонів, як от розбиття екрану, потрапляння в телефон рідини та ін. Вартість ремонту при функціональній несправності телефону, а також виплати при пошкодженнях телефону компенсуються протягом усього строку дії договору, навіть, якщо ці страхові випадки повторюються. В усіх страхових пакетах, крім основної суми компенсації, також передбачено відшкодування абоненту витрат на мобільний зв’язок у випадках, якщо зловмисники скористаються послугами по телефону, який було викрадено, чи загублено.
Оформити страховку на мобільний телефон можна в магазинах Київстар, список яких доступний за посиланням: https://insure.kyivstar.ua/stores.
Довідка про Київстар:
Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G. За дослідженнями міжнародної компанії Ookla, у мережі Київстар швидкість мобільної передачі даних є найвищою ніж в середньому по Україні. Послугами Київстар користується 26,6 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).
Київстар понад 20 років працює в Україні. За даними «Вісник. Рейтинг» компанія є № 1 платником податків у галузі зв’язку та входить до ТОП-20 найбільших платників податків України. За весь час своєї діяльності, компанія сплатила до бюджету країни майже 59 млрд грн. Податків, а також інвестувала у розвиток телеком галузі понад 37 млрд грн.
Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.

Разместил: Вова Петров
Организация: Пардокс ТВ