Київстар допоможе Національній поліції Одеси в пошуках зниклих дітей

Категория: Hi-tech компании  |  автор: olepole
Щорічно 1 червня в усьому світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. До цієї дати приурочений запуск спільного соціального проекту телеком-оператора Київстар і Нацполіції – «Пошук дітей» у м. Одеса.
Сервіс, який працює на базі СМС-повідомлень, допомагає правоохоронним органам України використовувати можливості мобільної мережі Київстар для оперативного сповіщення про зникнення дітей. Повідомлення отримають абоненти, які знаходилися поруч із місцем зникнення дитини – це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів, що відвідували Одесу в цей період.
Із 2 до 7 червня Київстар проведе СМС-сповіщення про запуск сервісу. Він активується у абонентів автоматично і безкоштовно. За бажанням абоненти можуть самостійно відключитися від отримання подібних СМС. Сама ж ініціатива почне працювати з 15 червня.
СМС-повідомлення про пошук буде містити інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на Facebook-сторінку з більш детальною інформацією та фотографією, а також контакти поліції, за якими можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти в пошуках.

Петро Чернишов, президент Київстар, СЕО Бізнес Одиниці Євразія VEON: «Я дуже радий, що з мого посту у Facebook у 2016 році виникла така важлива ініціатива – «Пошук дітей». І що вона довела свою ефективність: за 9 місяців роботи сервісу в Києві було зроблено 45 СМС-розсилок і всіх дітей знайшли. Тепер «Пошук дітей» буде працювати і в Одесі».

Лариса Зуб, керівник Управління ювенальної превенції Національної поліції України:
«Ми дуже дякуємо мобільному оператору за проявлену ініціативу, адже такий підхід до співпраці з громадою, коли громадяни особисто беруть участь у розшуку дітей, є досить позитивним і приносить свої плоди. Я думаю, це допоможе в розшуку безвісти зниклих дітей і, зокрема, залучення громади до дитячих проблем».
Дмитро Головін, керівник Одеського головного управління Національної поліції України:
«Дякуємо «Київстару» за запуск цього соціального проекту. Для нас він дуже важливий. Зі свого боку, поліцейські роблять все, щоб максимально швидко знайти зниклу дитину та повернути її додому. Це дозволяє вберегти неповнолітніх від багатьох неприємностей, які можуть статися з ними на вулиці. Тому допомога громадськості у пошуках - дуже цінна».

Довідка про Київстар:
Київстар – український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв’язку й передавання даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G і 4G. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів.
Акціонери Київстар – міжнародна група VEON Ltd, офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі NASDAQ, Нью-Йорк і Euronext, Амстердам.
Київстар 20 років працює в Україні, є одним із найбільших платників податків і одним із найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією. За час роботи в Україні Київстар перерахував у бюджет країни понад 54 млрд грн податків, а також інвестував у розвиток телекомунікацій понад 35 млрд грн. За додатковою інформацією звертайтесь: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.

Разместил: O Kon
Организация: kiyvstar