Січень 2018 року став рекордним за кількістю проведених торгів на Українській енергетичній біржі - 63 торгові сесії

Категория: Сфера услуг  |  автор: medisum
У перший місяць 2018 року на Товарній біржі "Українська енергетична біржа" було проведено рекордні 63 торгові сесії, результатом яких стала реалізація 14,4 тис. тонн нафтопродуктів, 18,5 тис. тонн скрапленого газу та більше 8 млн.куб.м природного газу , з яких 1,029 млн.куб.м пройшли як закупівля ДП "Укрспирт". Також в січні на Українській енергетичній біржі свої закупівлі провели: ПАТ "Центренерго" купивши 100 тис. тонн вугілля і ПАТ "Укргазвидобування" які закупили 16,2 тис. тонн метанолу.
"Ми задоволені результатами першого в цьому році місяця роботи і раді, що він не вийшов "сонним" як це зазвичай буває з січнем. В минулому році на нашій біржі було проведено 438 торгових сесій, на яких було укладено 7,5 тисяч угод на загальну суму близько 30 млрд. грн. Реалізовано понад 2,8 млн. тонн різних енергоресурсів і 137 млн.куб.м природного газу. 63 торгові сесії в січні вже цього року - показник того, що ми рухаємося в правильному напрямку, а ринок все більше розуміє ефективність і необхідність біржової торгівлі енергоресурсами. Приємно відзначити, що цю тенденцію переймають і державні компанії. Успішні і в той же час прості за процедурою закупівлі на біржі таких грандів як Укргазвидобування, Центренерго та Укрспирт яскравий приклад для інших держкомпаній ", - прокоментував Генеральний директор ТБ "Українська енергетична біржа" Олександр Коваленко.

Разместил: Савченко
Организация: Медисум